Steunen van het Dongens Mannenkoor.

Steun het Dongens Mannenkoor met de Rabo Club Support-actie.

Natuurlijk doet het Dongens Mannenkoor dit jaar weer mee aan de Rabo ClubSupport-actie. Ieder lid van de Rabobank kan twee stemmen uitbrengen op een vereniging naar keuze. En u stemt natuurlijk op het Dongens Mannenkoor.

Met uw steun kan het Dongens Mannenkoor voor nog mooiere concerten zorgen! Breng daarom uw stem uit op het Dongens Mannenkoor, via Rabo ClubSupport. De leden van het Dongens Mannenkoor zijn blij met uw steun. Zij gaan er een stuk beter van zingen!

Het Dongens Mannenkoor bestaat al vijftig jaar. Helaas heeft het koor dit jubileum nog niet kunnen vieren. Uitstel is echter geen afstel. Het Dongens Mannenkoor heeft veel plannen om het jubileum in 2022 alsnog te vieren. Het Dongens Mannenkoor kan best wat ondersteuning gebruiken: feest vieren kost geld! Stem daarom op het Dongens Mannenkoor.

Elk lid van de Rabobank krijgt binnenkort bericht dat zij kunnen stemmen. Dit kan tot en met  25 oktober 2021. Ga voor het stemmen naar: www.rabo-clubsupport.nl en volg de aanwijzingen. Wij hopen dat u op het Dongens Mannenkoor stemt!.

Alvast bedankt voor uw stemmen!

U kunt het Dongens Mannenkoor ook steunen door lid te worden van de Vriendenloterij

Zoals u weet zijn de Bankgiroloterij en de Vriendenloterij samengegaan onder de naam Vriendenloterij. Indien u het Dongens Mannenkoor wil steunen kan dit door als club die u sponsort het Dongens Mannenkoor te kiezen. Een gedeelte van de prijs van het lot gaat dan rechtstreeks naar het koor.

Zie hiervoor Https://www.vriendenloterij.nl/over/clubs-stichtingen